Homepage Events Meet Calco

Meet Calco

3 november 2023 | van 14:00 tot 16:30 uur
Locatie Gatwickstraat 21, 1043 GL Amsterdam

We begrijpen dat een switch maken een spannende beslissing is. Voordat je officieel deze keuze maakt, wil je wel graag weten wat je te wachten staat.
Want wat houdt IT/Finance precies in? Welke rollen zijn er? Kan ik wel werken in dit vakgebied zonder ervaring en past het überhaupt wel bij mij?

Geen zorgen! We hebben antwoord op al jouw vragen. Kom langs op ons hoofdkantoor in Amsterdam en Meet Calco! Via deze super low-key manier kun jij bepalen of de wereld van IT of Finance iets voor jou is.

HOE ZIET DE middag ERUIT?

In 2,5 uur tijd leer jij Calco kennen, vertelt een trainee op inzet over zijn ervaringen, doe je een korte, leuke workshop en kun jij al je vragen stellen aan een (IT en Finance) trainer en een soft skill trainer. Zo weet jij precies hoe de lessen eruitzien en wat jou te wachten staat als je een traineeship bij Calco volgt.Hierna nog niet uitgekletst? Sluit aan bij de vrijdagmiddagborrel en kom in contact met huidige trainees en kantoorpersoneel. Het wordt gegarandeerd gezellig!


VOOR WIE IS DE Meet CALCO?

Voor iedereen die mogelijk interesse heeft in IT of Finance en zich graag iets meer wilt verdiepen in de mogelijkheden. Wil je graag de sfeer proeven bij Calco? Dan is dit een mooi moment! Je kunt het kantoorpand zien, je vragen stellen (over de traineeships) en kennismaken met jou -misschien wel- toekomstige collega's.


Lijkt het jou leuk om langs te komen en je vragen te stellen? Tof! Maak van te voren vast een vragenlijstje, zodat je voorbereid bent en alle informatie krijgt waar je naar zoekt.

Aanmelden voor dit event kan tot donderdag 2 november.
Bezig met laden..