Homepage Blogs Nieuwe CEO Calco

Nieuwe CEO Calco

Met ingang van 1 januari 2023 heeft Kelly Grooteman besloten om terug te treden als CEO van Calco. Sinds 2008 was zij in dienst bij Calco en vanaf 2014 als CEO. Onder haar leiding is Calco gegroeid naar een organisatie met ruim 600 medewerkers en hebben al zo’n 3.800 trainees hun carrière kunnen starten in IT of Finance. Kelly is per 1 januari opgevolgd door Jan-Willem Gelderblom.

Jan-Willem heeft zeer veel ervaring in de arbeidsbemiddeling. De afgelopen vier jaar als CEO van The Employment Group en daarvoor o.a. als Algemeen Directeur van Start People. Op de vraag wat zijn eerste bevindingen zijn, geeft hij aan: ‘Bij Calco wordt gewerkt vanuit de visie dat geen talent in de wereld onbenut blijft. Er wordt niet gekeken naar het cv uit het verleden, maar met een open mind naar het toekomstige potentieel van iedere sollicitant. Niet alleen een positief gedachtengoed, maar wat mij betreft ook noodzakelijk met de uitdagingen die er vandaag de dag zijn op de arbeidsmarkt. Ik ben er nu al trots op dat ik bij Calco de mogelijkheid krijg om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van nog meer IT en Finance trainees die vervolgens aan de slag gaan bij opdrachtgevers die net als wij anders naar talent durven te kijken. Ik kijk ernaar uit om samen met alle Calco-collega’s verder aan de slag te gaan.’
 Bekijk het uitgebreide profiel van Jan-Willem op LinkedIn.


Bekijk onze vacatures

Naast onze traineeships in IT en Finance, bieden wij verschillende vacatures aan op ons hoofdkantoor. Denk aan een toffe rol binnen het Salesteam of bij Recruitment, Marketing, Onderwijs, Finance of ondersteunende functies. Benieuwd naar de topvacatures? Check ze hieronder!