Homepage Blogs Calco biedt medewerkers nog meer ontwikkelingsmogelijkheden

Calco biedt medewerkers nog meer ontwikkelingsmogelijkheden

Sinds de start van Calco in 2004, heeft het bedrijf al zo’n 4.000 professionals klaargestoomd voor hun carrière in de IT en Finance. Velen van hen hadden noch een studieachtergrond, noch werkervaring in het vakgebied. In ons eigen opleidingscentrum zorgen we dat iedereen die start in één van de traineeships een intensieve opleiding krijgt van zo’n twee maanden. Zowel hard- als soft skills komen er voorbij. Vanaf het moment dat professionals op inzet gaan, blijven zij leren en kunnen zij cursussen en workshops blijven volgen.

Ook het hoofdkantoorpersoneel volgt regelmatig een training in het opleidingscentrum. Je kunt dus met zekerheid zeggen, dat leren in het DNA zit van elke Calco’er en een integraal onderdeel is van onze bedrijfsfilosofie. Daarom zijn wij binnen Calco altijd op zoek naar meer en nóg betere trainingsmogelijkheden. Je bent als mens namelijk nooit uitgeleerd. Daarbij geeft zelfontwikkeling ontzettend veel energie.

In maart 2023 hebben alle Calco collega’s toegang gekregen tot ons nieuwe 360Learning platform. Het platform biedt een enorme uitbreiding van de ontwikkelingsmogelijkheden voor onze trainees, ervaren IT professionals en onze kantoorcollega’s. Zij krijgen toegang tot:
  • Meer dan 20.000 vakinhoudelijke cursussen van Udemy
  • Digitale workshops en trainingen van onze eigen Calco trainers
  • Een actieve community waar informatie met elkaar kan worden gedeeld

Calco blijft daarnaast uiteraard dagelijks trainingen op locatie verzorgen in ons opleidingscentrum in Amsterdam. Zo kunnen Calco’ers profiteren van de mogelijkheden en voordelen van blended learning en continu werken aan hun eigen groei. De reacties binnen Calco zijn, hoe kan het ook anders, ontzettend enthousiast. Ook het platform is nog niet ‘uitgeleerd’. Gedurende het komende jaar worden er tal van mogelijkheden aan het aanbod toegevoegd.

Meer weten over de ontwikkelingsmogelijkheden die wij bieden? Stuur een bericht naar info@calco.nl.

Bekijk onze vacatures

Naast onze traineeships in IT en Finance, bieden wij verschillende vacatures aan op ons hoofdkantoor. Denk aan een toffe rol binnen het Salesteam of bij Recruitment, Marketing, Onderwijs, Finance of ondersteunende functies. Benieuwd naar de topvacatures? Check ze hieronder!