• Binnen no time aan de slag bij top 200 opdrachtgevers
  • Enthousiaste collega’s
  • Bevrijd je talent in IT
  • Sta op, pak je kans, ga hard!
  • Ook zonder relevante studieachtergrond
  • Binnen no time aan de slag bij top 200 opdrachtgevers
  • Enthousiaste collega’s
  • Bevrijd je talent in IT
  • Sta op, pak je kans, ga hard!
  • Ook zonder relevante studieachtergrond

"Waarom ik voor Calco heb gekozen"

Tessa Voswijk IT trainee

Binnen komen bij een groot bedrijf

Ik zou Calco aanraden om een aantal redenen. Allereerst geeft werken bij Calco je een unieke kans om bij een groot bedrijf binnen te komen. Wellicht had je het al op de site van Calco gezien; over het algemeen werkt Calco met grote opdrachtgevers! Ikzelf wilde graag als eerste functie bij een groot commercieel bedrijf aan de slag gaan, maar had gezien mijn studieachtergrond geen idee hoe ik daar terecht zou kunnen komen. Calco heeft goede contacten met verschillende, grote bedrijven dus de kans dat je bij zo’n bedrijf terechtkomt is groot. Superfijn om via Calco de kans te krijgen om te starten bij een grote corporate!

Veel opleidingsmogelijkheden

Een andere reden waarom ik Calco aan zou raden zijn de vele opleidingsmogelijkheden. Je kunt via Calco een hoop opleidingen volgen en certificaten behalen, ook als je al op inzet bent bij de opdrachtgever. Zo heb ik tijdens mijn inzet nog een ITIL certificaat gehaald. Niet alleen staat dit super goed op je cv, je kunt ook de vergaarde kennis meteen toepassen tijdens je inzetperiode!

Foute studiekeuze rechtzetten

And last but not least, ik zou Calco aanraden om foute studiekeuzes recht te zetten. Zelf had ik voor Calco gekozen, omdat ik me realiseerde dat ik niet in mijn studierichting werkzaam wilde worden. Ik vond mijn opleiding in eerste instantie erg leuk en interessant. Alleen toen ik me meer ging verdiepen in de functies die de meeste mensen met mijn studieachtergrond gaan doen, werd ik al weer een stuk minder enthousiast. Hoe meer ik me hierin verdiepte, des te meer ik vraagtekens zette bij mijn gekozen studierichting. Totdat ik Calco voorbij zag komen en ik het roer volledig omgooide. Ik ben nu bijna een jaar op inzet en voor mijn gevoel maakt mijn studieachtergrond nu niet meer uit. Ik heb ondertussen al de benodigde ervaring en skills opgedaan en merk dat ik even goed kan meedraaien als iemand met wél de juiste studieachtergrond. Ik ben nu een business analist in een team met erg ervaren mensen binnen één van de grootste commerciële bedrijven van Nederland. Dat had ik zonder Calco nooit zo snel bereikt!

Mocht je nou geïnteresseerd zijn en even willen bellen, stuur me even een berichtje via LinkedIn en dan kan ik je mijn nummer sturen om te bellen.